Effen Weg Lid worden

Hoe word ik lid van Effen Weg vzw?

De jaarlijkse bijdrage om lid te worden van Effen Weg vzw bedraagt slechts 10 euro voor het jaar 2018.  Dit is nodig om onze werking te financieren. Hierbij werken we per kallenderjaar. Het lidgeld kan gestort worden op het rekeningnummer BE05 7360 2560 9175 met vermelding van je naam en adres + lidgeld Effen Weg.

Van zodra het bedrag op onze rekening komt, kom je op onze ledenlijst terecht en kan je reeds gratis deelnemen aan al onze activiteiten. De persoonlijke lidkaart volgt dan enkele weken later.  Indien u op prijs stelt om via mail een bevestiging te ontvangen, gelieve in de mededeling bij de overschrijving eveneens uw mailadres te vermelden.

Vanaf november (1/11/2018) bedraagt het lidgeld slechts 5€ meer voor de resterende maanden.

Voordelen voor leden

  • Ongelimiteerde, gratis deelname aan alle georganiseerde wandelingen van Effen Weg vzw.
  • Het lidmaatschap is gezinsgebonden.
  • Je bent verzekerd tijdens de activiteiten
  • Automatisch word je lid van de Vlaamse Pijnliga en kan je ook deelnemen aan alle activiteiten
  • Je ontvangt maandelijks Prikkel en Samana-magazine, tijdschriften voor chronisch zieke mensen

Niet-leden kunnen steeds eens komen proeven van “het effen weg zijn” om te bekijken of het hen bevalt, alvorens een lidmaatschap aan te gaan. De bijdrage voor niet-leden bedraagt 2 euro per wandeling (verzekering + werkingskosten).

Bij Effen Weg vzw stappen we steevast zoveel mogelijk onverhard, door de mooiste natuurgebieden van Vlaanderen. Gezond bewegen en natuurbeleving staan centraal.

Personen die lid zijn van een vereniging die onder de koepel van de Vlaamse Pijnliga valt kunnen gratis deelnemen aan al onze wandelingen op vertoon van de lidkaart van de Vlaamse pijnliga.